Sunday, 8 July 2012

S U K M A XV


A S S A L A M U A L A I K U M . sahabat2 sekalian .

 semalam aku g pembukaan SUKMA .waa.. bez gilaa smalam ! aku sebenarnya EXCITED sangat.hehe.. bukan pe,,saje nak bagi semangat kat teman2 SUKMA , especially my beloved negeri,,TERENGGANU ~ I <3 terengganu ! by the way, ENJOY lah semalam . boleh tgk ramai atlet2 menunjukkan semangat demi negara tercinta . CEEEEWAH~
 HAH! sempat jugak amik video bunga api . BEZ sangat tgk! cantik~~



   ni gambar sebelum perasmian. cantik kan?










HAA~ ni lah! atlet2 negara :) semangat kan? 







HAAAA~~~ ni lah gambar atlet2 TERENGGANU! taapi, x smpat nak amik semua lah. sempat amik yg NEMO ni jer . HEHE :)



     and last,pic bunga api tu.....






banyak lagi nak cite sebenarnye . tapi,cukuplah sampai sini yer. 
jumpe korang lagi di hari dan waktu yg TIDAK SAMA . hehehehe ;D . . . 
A S S A L A M U A L A I K U M

7 comments:

  1. wow! ten2 best g stadium smalam..ak mlas nk g ak tgk crowded j

    ReplyDelete
    Replies
    1. HUHU . ko smpai kul bpe? memang lah crowded daa.. HUHU :P

      Delete
    2. ak lalu j..lpas 2 g ecm..ak g dlam pkul 6 lbih la

      Delete
    3. owh. patot laa..lalu je pun. HUHU . len kali,,g laa~ BEZ woo!

      Delete
  2. pnutup x laa.. duk GANU dah weyh..

    ReplyDelete
  3. Ina, ko follow la aku plak..blog aku xd orang follow pun..huhuhu.=(
    ko follow zulfadlisaberi.blogspot.com

    ReplyDelete